Категорија: Промо

Втора година по ред „Аџибадем Систина“ прогласена за најпосакуван работодавец

Втора година по ред „Аџибадем Систина“ прогласена за најпосакуван работодавец

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ втора година по ред е прогласена занајпосакуван работодавец на манифестацијата „Работодавач на година“ во категоријатаприватни болници.Пред повеќе од 300 присутни македонски ... Прочитај повеќе

Комплетна грижа од првиот ден– специјални пакети за породување во „Аџибадем Систина“

Комплетна грижа од првиот ден– специјални пакети за породување во „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ нуди специјални пакети за породување сокои се нуди комплетна здравствена грижа во периодот пред и по породувањето. Каконајголемо приватно породилиште, каде ... Прочитај повеќе

Со „Магента“ секој телевизор станува паметен-„Македонски телеком“ со нова генерација дигитална телевизија

Со „Магента“ секој телевизор станува паметен-„Македонски телеком“ со нова генерација дигитална телевизија

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија – MagentaTV, иновативна ТВ платформа којашто нуди едно сосема ново, модерно ТВ доживување во согласност со современите навики ... Прочитај повеќе

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Во рамки на донаторската акција „Заокружи сметка“ организирана од компанијата Веро,годинава се обезбедени 528.812 денари (околу 8.500 евра) за децата од СОС Детско село.Традиционално, трета ... Прочитај повеќе

АЛКАЛОИД со консолидирани продажби од 268,3 милиони евра, извоз од 183,9 милиони евра и со инвестиции од 28,3 милиони евра во периодот јануари – декември 2023

АЛКАЛОИД со консолидирани продажби од 268,3 милиони евра, извоз од 183,9 милиони евра и со инвестиции од 28,3 милиони евра во периодот јануари – декември 2023

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари – декември 2023 година продажбите достигнуваат 12.261.902.275 денари, што е за 16 % повеќе ... Прочитај повеќе