Донирај за итно лекување на 19-годишниот Виктор

Донирај за итно лекување на 19-годишниот Виктор

На 19-годишниот Виктор Боневски од Скопје му е дијагностицирана малигна неоплазма на абдоменот, која брзо се шири. Потребна му е итна финансиска помош од 60.000 евра за лекување во Турција.

Секоја помош е добредојдена и секој што е во можност може да донира, се вели во објавата.

Може да се донира преку следните броеви:

Телеком: 143 112,

А1: 143 507

или преку сметка во

SPARKASSE BANK – трансакциска сметка: 250500024209249.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста