Петнаести ден кампања за претседателските избори

Петнаести ден кампања за претседателските избори

15-ти ден, од кампњата за претседател на Македонија. Во продолжение пораките, од седумтемина кандидати за шеф на државата..

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста