Бендевска од „ЗНАМ“: Ова се избори кои ќе одлучуваат дали сме достојни на нашите претци

Бендевска од „ЗНАМ“: Ова се избори кои ќе одлучуваат дали сме достојни на нашите претци

Ова се избори, на кои, граѓаните ќе покажат – дали сме достојни на нашите претци, и нивниот аманет за независна Македонија, порача, носителката – во изборната единица пет, на Движењето „ЗНАМ“, Весна Бендевска, од митингот во Куманово, со кој, го означија почетокот на партиската кампања за парламентарните избори..

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста