Дрин Ахмети во ПС „Беко“: Дали тргувате со пиротехнички средства?

Дрин Ахмети во ПС „Беко“: Дали тргувате со пиротехнички средства?

Три часа Дрин Ахмети одговараше на прашањата од каде и зошто му се речиси 750 парчиња пиротехнички средства. Внукот на Али Ахмети, лидерот на ДУИ, синоќа откога му заврши распитот беше спроведен од ПС „Беко“, кога Алфа телевизија му постави неколку прашања но тој остана воздржан. Еве ја атмосферата од синоќа пред полноќ:

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста