Бајрами: Изборниот процес поминува без поголеми нарушувања

Бајрами: Изборниот процес поминува без поголеми нарушувања

Согласно информациите, добиени, од јавните обвинителства, низ целата држава, денешниот изборен ден, поминува мирно и без поголеми нарушувања на изборниот процес.

Ова денеска, го изјави обвинителот Џељаљ Бајрами, претседател на комисијата на јавното обвинителство, за следење, на евентуални кривични дела, поврзани со изборите.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста