Охрид: Поголема излесност со незначителни нерегуларности

Охрид: Поголема излесност со незначителни нерегуларности

Најмалата општина во Македонија Вевчани има најголема излезност за овие претсдтелски избори.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста