Гордана Силјановска Давкова на митинг во Ресен

Гордана Силјановска Давкова на митинг во Ресен

Со митинзи во Вевчани, Струга и главниот за вечерва во Ресен ВМРО-ДПМНЕ ја продолжи камњата за претседателските избори. Пред стружани кандидатката Гордана Силјанавоска Давкова кажа дека ќе биде претседател на сите граѓани и ќе се залага за стабилност и правда.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста