Стевчо Јакимовски гостин во „Добро утро секое утро“, утре во 8:45 часот

Може ли најавуваниот парк во општина Карпош да предизвика еко-катастрофа? Дали складирањето отпад на оваа локација е воопшто дозволено? Како порано се управувало со сега спорната парцела? Ова се само дел од темите, на кои ќе разговараме со поранешниот градоначалник на општината, Стевчо Јакимовски, во 8:45 во „Добро утро секое утро“ на Алфа.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста