Родители, наставници и ученици протестираат во повеќе градови во Македонија

РОДИТЕЛИ, НАСТАВНИЦИ И УЧЕНИЦИ ИЗЛЕГОА ВО ОХРИД, ГЕВГЕЛИЈА, ШТИП, ПРИЛЕП, БИТОЛА, ВАЛАНДОВО, КУМАНОВО,ТЕТОВО И ДРУГИ ГРАДОВИ…

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста