Прилеп: Излесноста висока, гласањето без проблеми

Прилеп: Излесноста висока, гласањето без проблеми

Во прилепскиот регион каде во попладневните часови се регистрира повисока излезност. Гласањето досега се одвива без проблеми.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста