Стево против Пендаровски: Метаморфозата на ставовите на актулениот претседател

Стево против Пендаровски: Метаморфозата на ставовите на актулениот претседател

Mногумина се прашуваат зошто актуелниот претседател Пендаровски се чуди што рејтингот му тоне и што шансите да добие втор мандат се минимални. Во петте години од неговиот мандат тој стана познат по тоа што речиси постојани ги менуваше своите ставови за многу прашања, па некои дури почнаа да го нарекуваат и „пишман аџија„. Еве мало потсетување за метаморфозата на ставовите на Пендаровски.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста