Мирен изборен ден во штипско со неколку неправилности

Мирен изборен ден во штипско со неколку неправилности

Гласањето во Македонија, за сега се одвива во мирна и демократска атмосфера. Така е и во штипско, со неколку регистрирани неправилности.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста