Поддршка од велешани за Гордана Сиљановска Давкова

Поддршка од велешани за Гордана Сиљановска Давкова

Република што ќе води грижа за најумните, таква татковина ќе имаме, порача кандидатката Гордана Сиљановска Давкова.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста