Jакимовски: Уште во изборниот процес сме подготвени да го кршиме изборниот закон

Jакимовски: Уште во изборниот процес сме подготвени да го кршиме изборниот закон

Стевчо Јакимовски не го потпиша кодексот за фер и демократски избори во очи на кампањата за парламентарни, поради како што вели начинот на финансирање и одвојувањето огромни средства само за четири коалции или четири политички партии.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста