Пендаровски: Треба да се провери имотот на судиите, обвинителите и политичарите од последните 30 години

Пендаровски: Треба да се провери имотот на судиите, обвинителите и политичарите од последните 30 години

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски од собирот во Велес го повтори ставот дека треба да се провери имотот на судиите, обвинителите и политичарите од последните 30 години.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста