Oсмани: Да се преиспита дали државава треба да остане во „Отворен балкан“

Oсмани: Да се преиспита дали државава треба да остане во „Отворен балкан“

Кандидатот Бујар Османи порача да се преиспита и да се одлучи дали државава и натаму треба да остане во иницијативата „Отворен балкан“ во која е заедно со Албанија и Србија. Тој кажа дека односите во „Отворен балкан“ се нарушени после нападот во Бањска.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста