Заев: Додека СДСМ е посветена на обнова на инфраструктурата, ВМРО-ДПМНЕ е посветена на обнова на режимот

„Конечно е реконструиран и обновен мостот на реката Вардар, кај населеното место Удово. 👍 Тој е многу значајна точка во поврзувањето на југоисточниот дел со остатокот од државата. Мостот сега е побезбеден, пофункционален и обезбедува побрз сообраќај.

Додека СДСМ е посветена на обнова на инфраструктурата, ВМРО-ДПМНЕ е посветена на обнова на режимот. Додека СДСМ гради и обновува мостови на соработка и поврзување, ВМРО-ДПМНЕ гради ѕидови на поделби и изолација.“ – вели во својата објава на фејсбук претседателот на СДСМ и носител на предизборната листа на коалицијата Можеме во изборна единица 4, Зоран Заев

 

Реконструиран е мостот на реката Вардар, кај Удово

Конечно е реконструиран и обновен мостот на реката Вардар, кај населеното место Удово. 👍 Тој е многу значајна точка во поврзувањето на југоисточниот дел со остатокот од државата. Мостот сега е побезбеден, пофункционален и обезбедува побрз сообраќај. Додека СДСМ е посветена на обнова на инфраструктурата, ВМРО-ДПМНЕ е посветена на обнова на режимот. Додека СДСМ гради и обновува мостови на соработка и поврзување, ВМРО-ДПМНЕ гради ѕидови на поделби и изолација.

Posted by Zoran Zaev on Friday, July 3, 2020

Advertisements