Мицкоски од Шуто Оризари: На 15 јули зад параванот да го заокружиме борјот 14

„Јас верувам дека овде може да биде поинаку и ви давам збор дека во наредните четири години ќе направиме препород не само во Шуто Оризари, туку секаде, низ цела Македонија, каде што живее ромскиот народ. На 15 јули позади параванот да го заокружиме борјот 14.“ – им порача денес Мицкоски на грѓааните на Шуто Оризари.

Јас верувам дека овде може да биде поинаку и ви давам збор дека во наредните четири години ќе направиме препород не само…

Publiée par Hristijan Mickoski sur Vendredi 3 juillet 2020

 

 

Advertisements