Вечерва во 21:10 часот, гостин во „Што не е јасно?“ е Трајко Славески

Ребаланс на буџетот, крај на расипничкото трошење на државните пари стратегија за справување со последиците од Ковид-19, мерки за помош на бизнисот и граѓаните.
Како ВМРО ДПМНЕ ќе ја обнови Македонија?

Вечерва во „Што не е јасно?“ гостин Трајко Славески.
21:10 часот на Алфа со Катерина Гетева.

 

https://www.facebook.com/AlfaTV.mk/videos/926459041204791/?__xts__[0]=68.ARBQ8aYVfSaqXs05PLc1ACUHF5eOy3vGexWfXBPwQ4YC4gUogucEb1Go-cQn-sb72s3cpfmrnZG8zxFSFGcyRx5dBeUBoBhb3ylEHMYGHeRQRE-mZ_9NAljNpKzuVddrDnHUnj2OZNe52s_nWCv7cEktNK8BnnTAo40kqX3M8_0h8BsBIFybNWTIWChIlxCSPZwAUxq1fneYTMihjpCp_xv_vm5p5zDACxH8lSLuKETwSFCjlQRE_7-Iz-YVTBT98YHt6YkfI-Dmt6drA7_HMAwxhw7X5sA-Y9ryMMKu2kFlg5arIj9m5It7gO4mSNotkyS25zcf4onsfhhH08oZoFoS9Taa2UIpiZ4oRg&__tn__=-R

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста