Ванковска: На оваа генерација ѝ треба нов устав

Ванковска: На оваа генерација ѝ треба нов устав

Кандидатката Билјана Ванковска, одговараше на прашања во живо на социјалните мрежи. Рече дека на оваа генерација ѝ треба нов устав.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста