Стоилковски: Ивица Коневски во зградата кај Мајчин дом поседува стан и деловен простор од над 350м2

За Ивица (комшијата) Коневски, бидејќи влегува во материјална расправа, еве малку материјал за него, пишува на својот Фејсбук профил портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски.

Ја знаете зградата околу која се крена цел Аеродром кај Мајчин Дом.

Е, токму во таа зграда Коневски има стан и деловен простор над 350м2.

Патем, во истата зграда има стан и кумот на Марин.

Ако се чудите зошто Коневски никаде го немаше овие три години да каже нешто против Зоран Заев, човекот беше зафатен со други работи, листовите подолу кажуваат повеќе.

Членовите на ВМРО-ДПМНЕ во ВМРО гледаат кауза, а очигледно оние што бараат промени во ВМРО гледаат ДООЕЛ.

Тоа е разликата поради која Ивица Коневски тежи минус 4 илјади гласови, вели во својата Фејсбук објава Стоилковски.

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/10158280466055499

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста