Партиски состанок на СДСМ во затворот Идризово

На социјалните мрежи се појави видео од затворот Идризово каде група затвореници,кои се претставуваат како Роми  велат дека на изборите во јули ќе гласаат за СДСМ, но за возврат бараат фер судење.

 

 

Партиски состанок на СДСМ во затвор Идризово

#Следиме партиски состаноци на СДСМ во затворот Идризово.

Posted by Следиме on Friday, June 19, 2020

Advertisements