Инцидент во Собрание: Апасиев и Крмов скршија компјутер и фрлаа со листови

Инцидент во Собрание: Апасиев и Крмов скршија компјутер и фрлаа со листови

Во Собранието се случи инцидент, откако двајцата пратеници на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов прво го скршија компјутерот на заменик претседателот на Собранието, Горан Мисовски,потоа фрлаа кон нив со хартии. Ова се случи откако не се прифати барањето на Левица да се тргне точката за деловникот од дневен ред.

По овие снимки на социјалните мрежи јавноста се крена со коментари, прашуваат меѓу другото, зошто вака не реагираа пратениците на седниците за случајот онкологија и спорните протоколи со Бугарија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста