Апел за Лео: Да спасиме уште еден млад човечки живот

Апел за Лео: Да спасиме уште еден млад човечки живот

Aпел за помош. Да покажеме дека сме хумани. Да спасиме еден млад живот. Станува збор за Леонид кој има 18 години и во несреќа фатално ги повреди вратните пршлени и сега е во многу лоша состојба. За негово лекуванје се потребни многу пари.

Семејството најискрено замолува за помош за нивното дете.

ДОНИРАЈТЕ ЗА ЛЕО!

Донациите може да се направат со повик на телефонските броеви (100 денари од повик):

А1: 143 500

Телеком: 143 118

Или преку сметка:

Од Македонија: ЛЕОНИД ИНДОВ 210-7000006805-91 НЛБ БАНКА

Од странство: BRANKO INDOV st.23 OKTOMVRI no.27/4-11 SKOPJE IBAN: MK07210501567799991 SWIFT: TUTNMK22 NLB BANKA AD SKOPJE

Достапен е и фoндрајзерот за помош на Лео https://www.gofundme.com/f/help-leo-for-his-recovery?utm_campaign=p_cp%20share-sheet&utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwAR2B8n56Y6nmm2fYWFZ9-XvmPJYAl85wtSWioJrrkLFFuN8gH2EUONTGuVo https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=646281907591849&id=100066301368909&mibextid=Nif5oz

Детето доби и награда во Наса за иновации на 18 години.

Благодарност до сите хумани луѓе.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста