Спорт

МКФ ја смени одлуката за таксите за играчите

Македонската кошаркарска федерација објави соопштение во кое се објаснуваат најновите одлуки поврзани со ...


повеќе

Живот и стил

Истражување: Жените повеќе лажат од мажите

Едно истражување спроведено во Велика Британија покажа дека мажите се поискрени од жените....


повеќе