Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.04.2021 година ( петок ), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. 1506 Визбегово (опш. Бутел ),
• од 07:30 до 13:00 часот, корисниците од Алдинци, Мала Река, место викано Гумно, кај хотел/рибник Принц . ( опш. Студеничани ),
• од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од дел сервис АМ Церт – Аутомакедонија на бул. Борис Трајковски, ул. Ѓорѓи Сугаре градинка Весели Цветови, ул. Ѓорѓи Сугаре бр. 4, 6, 8, 10 ( Опш. Кисела Вода ).
• од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел с.Глумово, Шишево и Матка ( опш. Сарај ),
• од 09:45 до 13:30 часот, корисниците од дел од ул. Црногорска кон пруга, дел од ул. Радушка, дел од ул. Атанас Иљоски, дел од ул. Борис Сарафов ( опш. Ѓорче Петров ),
• од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с. Долно Количани ( опш. Студеничани ),

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста