Tрибина на ВМРО-ДПМНЕ за проблемите со кои се соочуваат општините

Tрибина на ВМРО-ДПМНЕ за проблемите со кои се соочуваат општините

За проблемите на локалните власти, но и како до економски и финансиски силни ошини се говореше на вечерашната трбина во организација на вмро-дпмне. поранешни и акуелни градоначалници зборуваа за стратегијата на опозицијата во делот на локалната самоуправа.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста