ВМРО-ДПМНЕ: Додека Македонија гореше, Заев замина на одмор во Грција

Додека Македонија гореше, Заев замина на одмор во Грција. Народот беше оставен сам на себе да се справува. Кризната состојба за народот значеше кофи во рака, кризната состојба за Заев значеше пешкир на рамо и плажа. Има разлика!

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста