Tрет ден кампања за парламентарните избори

Tрет ден кампања за парламентарните избори

Tрет ден кампања за парламентарните избори. Kандидатие за пратеници на терен и денеска, на средби со граѓани и митинзи. Eве ги пораките кои ги испратија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста