Сопругата на Душко млекарот кој се наоѓа во екстрадициски притвор во Германија бара помош и обвинува за притисоци врз судството

На Душко – млекарот човекот кој години наназад преку социјалните мрежи објавува материјали за нелегалното работење на актуелната власт , му се заканува екстрадиција во земјава. Низ солзи, исплашена и збунета за состојбата на нејзиниот сопруг , Леонора Илиевска алармира дека тој се наоаѓа во екстрадиционен притвор во Германија и бара помош. Ја обвинува актуелната власт дека врши притисок врз судството.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста