ПРОТЕСТ ВО 18 ЧАСОТ ПРЕД ВЛАДА: „Сега за да не биде предоцна, оставка на Заев“

Со почеток во 18 часот ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи нов протест пред Владата.

Како што информираат од партијата, поаѓањето на протестот ќе биде во 17:30 часот од СЦ „Борис Трајковски“ и СЦ „Јане Сандански“.

-ВМРО-ДПМНЕ го носи тој бајрак на слободата и е во првите линии, но штитот мора да сме сите ние, целиот народ. Ако не сме единствени и подготвени да се спротивставиме, тогаш Заев ќе продолжи да продава. Треба да се случи народ за Заев да престане да продава. Тоа е единствениот начин како можеме да го победиме овој човек кој се пазари со нашиот источен сосед. Или Заев, или Македонија.Оставка, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Advertisements