Пронајдено телото на 16-годинишното момче во Преспанското езеро

Пронајдено е телото на 16- годинишното дете кое изчезна во неделата попладнето во водите на Преспанското езеро. Екипата на Алфа е на терен во Претор, повеќе детали во вестите во 14.30 часот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста