Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа делови од неколку општини повторно без струја

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 14.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

– од 09.00 до 16.00 часот потрошувачите од Прилеп Манастир св.Спас- од 10.00 до 13.00 часот потрошувачите од Кочани с. Уларци (дел од селото – околу патот за Чешиново)

– од 08.00 до 14.30 часот потрошувачите од Крива Паланка с. Псача- од 10.00 до 15.00 часот потрошувачите од Охрид дел од с. Г. Бела Црква- од 10.00 до 11.00 часот потрошувачите од Охрид с. Јанковец

– од 10.00 до 16.00 часот потрошувачите од Охрид РЕСЕН – Гранична полиција, Маркова Нога, плажа ДУПЕНИ БИЧ

– од 08.30 до 14.30 часот потрошувачите од Делчево с. Будинарци, с. Смојмирово, с. Робово, с. Митрашинци, с. Мачево, викенд хаселба Трска.

– од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од Скопје РАДИШАНИ – ул.15 ( Пат за Побожје) од куќа број 1 до број 228- од 08.00 до 15.00 часот потрошувачите од Скопје Дел од улица Питу Гули- од 10.00 до 11.30 часот потрошувачите од Кавадарци бул. Вељко Влаховиќ, Македонија, Едвард Кардељ- од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од Струмица с. Смолари, Угостителски комплекс- Лебедово Езеро и викендици , с. Старо Коњарево, с. Дражево, Соковче- од 08.30 до 09.30 часот потрошувачите од Охрид Дел од село Долно Лакочереј

– од 08.00 до 16.00 часот потрошувачите од Кратово с. Шопско Рударе, с. Татомир, с. Тополовиќ, с. Димонци, с. Коњух, с. Вакв- од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од Гостивар дел од нас. 6та зона

– од 09.00 до 13.00 часот потрошувачите од Тетово дел од с. Теарце во близина на Општината- од 08.00 до 09.30 часот потрошувачите од Кавадарци дел од Илинденска, Пано Мударов, Јадранска

– од 09.30 до 13.30 часот потрошувачите од Штип дел од с. Крупиште, Железничка станица, Ванчо Прќе

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 14.08.2020 година, без…

Publiée par Центар за управување со кризи sur Vendredi 14 août 2020
Advertisements