По видеата со млади на журките на плажите: каде оди македонската младина?

Она што последниве денови се актуелизираше откако излегоа видеата со млади на журките на плажите, на социјалните мрежи непрестајно се критикува младината која ужива на шунд музика, со наркотици, без грижа за сопственото здравје. На кој пат се младите, дали ги испуштија родителите од раце, што да се направи…на овие прашања Алфа побара одговор од професорот на УКИМ, социологот Илија Ацески.

Во продолжение целиот разговор.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста