Парламентарните избори продолжуваат и покрај утрешниот молк

Парламентарните избори продолжуваат и покрај утрешниот молк

И покрај молкот за претседателските избори, кампањата за парламентарните избори на 8-ми мај, ќе се одвива и утре нема да биде прекината, но медиумите нема да известуваат за неа. Носителите на изборните листи и кандидати за пратеници и денеска на терен во сите изборни единици, меѓу граѓаните. Еве ги пораките…

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста