Последни митинзи на кандидатите за претседател на државата

Последни митинзи на кандидатите за претседател на државата

Завршува кампањата пред гласањето во првиот круг на претседателските избори. На полноќ почнува изборниот молк, пред граѓаните да ја донесат одлуката, кого ќе поддржат од седумтемината претенденти за највисоката функција во државата… Вечерва последни митинзи на кандидатите… Да ги погледме пораките.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста