ОДБОЈКАРИТЕ БЕЗ ПРЕКИН ВО ПОДГОТОВКИТЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

Многу кус одмор имаат нашите најдобри одбојкари кои ги продолжуваат подготовките за квалифиикациите за Европското првенство. Тие остануваа во Скопје, а на 5 и 6 месецот ќе имаат уште две пријателски со Бугарија, но овој пат на гости. Се е ова дел од тоа што не очекува во интервалот од 11 до 16 јануари кога во двокружен бод систем ќе се соочима со Босна и Херцеговина и Турција во обид да дојдеме до нов пласман на европското првенство на есен ќе се игра во четири земји.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста