Мицкоски побара оставка од Владата

Одамна реков, мафијата има своја држава. Нема дно кое не го пробија.

Оставка на Владата веднаш!, пишува на својата Фејсбук страница лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1801676073341177