Ученици од Прилеп со видео запис го одбележаа меѓународниот ден на мајчиниот јазик

Учениците Марко Јаков и Исидора Николоска од Прилеп со видео запис го одбележаа меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Овој меѓународен ден на мајчиниот јазик се одбележува насекаде во светот, па по тој повод овие ученици од Прилеп подготвија видео запис кој можете да го погледнете во продолжение.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста