Јанушев од Велес: Кандидатите за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ се луѓето кои на граѓаните на Република Македонија ќе им дадат нова надеж

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листата на пратеници во изборната единица 3, Игор Јанушев денеска беше во посета на Велес. Заедно со кандидатот за пратеник од Велес, Игор Здравковски, имаа кратки средби со граѓани на отворено. Јанушев од Велес порача дека ВМРО-ДПМНЕ на 15 јули убедливо ќе ги порази оние кој го погазија достоинството на македонскиот народ. Тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ има квалитетни кандидати за пратеници и дека токму тие ќе ја вратат надежта кај народот.

 

https://www.facebook.com/i.janusev/videos/3017512121893547/?__xts__[0]=68.ARDqRf6kZPplRjeuAlfxgJZ429OdsSuYYmTmaOCyuN1eSSU6UuSbb-hHcf0w1O-p7CdvGnH25zLMwNg6GTdZx-ZxMzlKTIhEUbApZlZvj_-0mIrOQIg4GLx9yPU0QMeD2zm5gq5BKLRGS48QnU507BzaMP1ozxEzFo6x4YXD75atkJCII7lO5Rq9lW46iqROkImmWQlha6XI4VU_T9ssr6FL1E4lrsuiVvczbruz0DcnfMnfcTxqyAp_tZFK6MSh7swMNmox67gaCs_lVXjYzlSvcqenMcAPoqcxcYalwGj1lYWaSIcP35IUZMnJNV5usQU-1R9rhqtKPhTfW4tTYcpPNgZS_Qq-uCw&__tn__=-R

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста