Јанушев: Македонија е се што имаме!

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ со честитка за 30 години од основањето на ВМРО-ДПМНЕ и 127 години ВМРО.

 

„Македонија е нашиот завет, нашата болка и радост.
Македонија е се што имаме!

127 години ВМРО, 30 години ВМРО-ДПМНЕ

Нека биде вечна идејата!“

 

Македонија е нашиот завет, нашата болка и радост.Македонија е се што имаме!127 години ВМРО, 30 години ВМРО-ДПМНЕНека биде вечна идејата! 🇲🇰

Publiée par Igor Janushev sur Mercredi 17 juin 2020

Advertisements

Поврзани вести