Излезноста до 13 часот e 24,03%

Државната изборна комисија објави  дека излезноста на избирачките места до 13 часот е 24,03 проценти. Досега своето право на глас го оствариле 436,034 граѓани на 3,371 избирачки места.

Најголема излезност се уште има во третата изборна единица – 29,72%

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста