Гордана Сиљановска Давкова: Прв заменик премиер со право на вето- ординирана, непозната, неуставна, незаконска, уникатна политичка глупост!

Ординарна глупост, вели професорката Гордана Сиљановска Давкова, професор по уставно право и политички систем и пратеник од ВМРО-ДПМНЕ, по соопштението дека Артан Груби од ДУИ ќе биде прв вицепремиер, титула која првпат се споменува во македонската историја.

Advertisements