НАЈНОВИ ВЕСТИ

Делови од Аеродром, Кисела Вода и Илинден утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 25.06.2021 година ( петок ), без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 08:30 до 14:00 часот, корисниците на дел од улица Гаврил Константиновиќ, дел од улица Илија Димовски-Гоче, дел од улица Митре Влаот, дел од улица Димитар Туриманџовски . ( општина Аеродром);

• во периодот од 08:00 до 10:00 часот, корисниците на Илинден, дел од ул. 8: од спроти Аутосервис MAC-MOTO до Агроунија, улиците кои се напојуват од Трафо Станица Белимбегово 3, дел од ул. 9 до мостот (каналот)( општина Илинден);

• во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на ул.Пушкинова бр.4( општина Кисела Вода);

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста