Атиџе од „Медена земја“ пред камерата на Алфа: Еден Оскар за нас, еден Оскар за нив…

Половина за мене, половина за пчелите, животната филозофија на кралицата на медот Атиџе Муратова се пресликува и во нејзиниот однос кон Оскарите.

Со Атиџе Муратова разговараше Александра Бела.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста