Оливер Деркоски, претседателот на ДИК вечерва во „Што не е јасно?“

Со дрва и камења по Државната изборна комисија… Кој го урна сајтот на ДИК за време на броењето на гласовите? Дали ќе се чешла ливче по ливче? Вечерва во „Што не е јасно?“ претседателот на Државната изборна комисија, Оливер Деркоски, во 21.10 со Искра Коровешовска.

Advertisements