Вечерва во 21:10 часот, гостин во „Што не е јасно?“ е професорот Драги Димитриевски

Во ек на изборна кампања, избори за ректор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ со бојкот на тројца кандидати. Алатка за бетонирање на фотелјата на избраниот или оружје за негово брзо буткање од власт? Дали политиката ја стави в џеб една од најважните институции во Македонија? До кога академската фела ќе се занимава сама со себе, а студентите ќе бидат извор на пари?

Вечерва во „Што не е јасно?“ гостин проф. Драги Димитриевски, еден од кандидатите што одлучи да бојкотира. Искрено и директно со Искра Коровешовска во 21:10 часот на Алфа телевизија.

 

https://www.facebook.com/AlfaTV.mk/videos/760513598029880/?__xts__[0]=68.ARAMXurKODHTljrrRTEGf-7utlPWkVwZTym4jLTZkw4HQ0i0_UvhKpfDBqmOFj5chZIFpCtnHsir9vXQhq4Yr6gTKS4CjiFkOzWYCx0uLPDxJuaW0hm3SGiw7hl7J_qZ2YiLOUjzRY4I6lmCwaZtdN_7PgXK1luP_gcv9AQbvvvMNDe-zgVeEaKPuE-30RVrFFTEk8FuK5LOMlz1FzGTCPFTHRmk7ivCwPrs70r3CVc5l6iRenDNhDISCVQpDbkQBC1_dFFgopRhENShgPNnCld3MJ0yTu9fTgmGDAU9T8ubvZ9Xb8_u6gsQJlOmgTU9PVWCAY5aLyiADEUZevQzp124lKEoiE7EXWP_8g&__tn__=-R

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста