Управен суд денеска продолжува да расправа по поднесените тужби од политичките партии

Управниот суд на ден 23.07.2020 година, со почеток во 12.00 часот во Судница бр. 2 ќе се одржи јавна расправа по поднесени тужби од Политичка партија Левица.

Со почеток во 16:00 часот во судница бр.1, ќе одржи јавна расправа и по поднесената тужба од МОРО Работничка партија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста