НАЈНОВИ ВЕСТИ

TINEX донација во Ковид Центарот при ЈЗУ на Универзитетската Клиника за Кардиологија

“Континуирана е грижата на TINEX за нашите здравствени работници и јавните
медицински установи кои се во првите редови во борбата со корoна вирусот.
Во Ковид Центарот при ЈЗУ на Универзитетската Клиника за Кардиологија – Скопје,
дониравме 555 заштитни скафандери за медицинските работници. Донацијата е во
вредност од 100.000 денари. Нивното здравје и заштита ни се многу важни затоа што тие
несебично се грижат за што поуспешно лекување на болните од корона.”

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста